От другата седмица ПГ на ДПС няма да влиза в

...
От другата седмица ПГ на ДПС няма да влиза в
Коментари Харесай

Без ДПС в парламента от другата седмица

" От другата седмица ПГ на Движение за права и свободи няма да влиза в пленарна зала ", обявиха Халил Летифов и Хамид Хамид. " Очакваме министърът на опазването на здравето да ни осведоми имало ли е карантинирани народни представители по време на днешната регистрация ", оповестиха те на брифинг в Народното събрание, представени от бТВ.

Халил Летифов уточни, че до момента в който не получат тази информация народните представители на Движение за права и свободи няма да участват в зала.

Другата седмица ние няма да участваме в работата на Народното събрание, в случай че няма някаква изключителна обстановка, която да постанова това, разяснява депутатът.

Колегата му Хамид Хамид изясни, че мотивът за напускането им на Народното събрание не е единствено подозрението за обезпечаването на кворум с карантинирани лица или инфектирани лица. По този мотив от Българска социалистическа партия към този момент оповестиха, че няма да влязат в пленарната зала до края на деня.

Относно днешното присъединяване на Движение за права и свободи в съвещанието на Народното събрание, ръководителят на парламентарната група Халил Летифов разясни, че по този начин или другояче през днешния ден към този момент са в пленарна зала, само че в доста сведен състав.

" Дотолкова, доколкото се гледа бюджет, ще присъстваме единствено няколко сътрудници, които ще участваме в дебатите. Всички останали сътрудници към този момент не са в постройката на Народното събрание ", разгласи Летифов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР