От друга – товарим ги и ние самите, като пушим

...
От друга – товарим ги и ние самите, като пушим
Коментари Харесай

Чаят На Барбара Е Подарък За Пушачите! С Него Белите Дробове Се Съживяват!

От друга – товарим ги и ние самите, като пушим цигара след цигара. Има ли метод да помогнем на белите дробове да правят по-ефективно работата си и да имат по-добро здраве?

Предлагаме ви да прочистите белите дробове, като си извършите билковия чай на Барбара Тайс

.Барбара и нейният брачен партньор Питър Тайс са събрали и издали потребен алманах от доста предписания за здравето на цялото семейство. Там е оповестена и рецептата, която ви предлагаме през днешния ден.

Колкото благоуханен, толкоз и целителен – това е, което може да се каже за тази невероятна напитка от билки. Чаят на Барбара и Питър Тайс е приет от лекарите като най-ефективния инструмент, който оказва помощ да се очистят алвеолите на белите дробове!

Благодарение на неповторимите свойства на билките, от които е направена напитката, тя е изключително нужна и потребна за сегашни и някогашни пушачи: понижава възпалението и облекчава кашлицата, спомага за втечняване на храчките. Много е потребна за бронхити и настинки.

Как се прави чая, който облекчава работата на белите дробове?

Билката живовляк е дейно отхрачващо и противовъзпалително средство. Тя оказва помощ за унищожаване на слузта от белите дробове. Застоявайки се прекомерно доста в алвеолите на белите дробове, тази слуз не разрешава естественото дишане. Ароматния копър чисти токсините, а маточината успокоява кашлицата и отстранява чувството за стягане в гърдите.

Какво е належащо?

– 1 супена лъжица маточина
– 1 супена лъжица живовляк
– 1 равна чаена лъжица семена от копър
– 500 мл вода
– мед

Как се прави?

1. Водата да поставя да заври, по-късно се прибавя маточината, живовляка, семената от копър. Дръжте на слаб огън за 10 минути.

2. Оставете под похлупак за към 20 минути. След това прецедете.

3. Ако предпочитате може да подсладите чая с мед. Едва ли има потребност да подсещаме, че това се прави едвам откакто напитката е изстинала.

Опитайте този лековит и благоуханен чай, и вие ще се почувствате доста по-добре!

За да се прочистят качествено дробовете не пушете, до момента в който пиете тази напитка. За най-хубав резултат чая се пие по две чаши заран и вечер, не по-малко от 6 месеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР