От ДПС все още не са обсъждали двете кандидатури за

...
От ДПС все още не са обсъждали двете кандидатури за
Коментари Харесай

ДПС за номинацията на Цацаров за КПКОНПИ: Богатство за всяка държава е да използва този потенциал

От Движение за права и свободи към момента не са обсъждали двете кандидатури за началник на Антикорупционната комисия, само че означиха " безспорния професионализъм " на основния прокурор Сотир Цацаров.

Вчера станаха ясни кои са двамата претенденти да оглавят КПКОНПИ. Номинацията на ръководещите е сегашният основен прокурор Сотир Цацаров. В конкуренцията се впуска и депутатът от " Воля " Симеон Найденов.

" Парламентарната група на Движение за права и свободи не е обсъждала постъпилите две кандидатури. Като внесат концепциите си, ще се съберем и ще ги проучваме деликатно и в елементи. Няма по какъв начин да не отбележа и моето мнение, и на моите сътрудници, за безспорната персона на основния прокурор, за безспорния професионализъм и качествата, които той има. И аз мисля, че е благосъстояние за всяка страна да употребява този капацитет пълноценно и мисля, че КПКОНПИ е мястото, където този капацитет може да се развие ", направи коментар депутатът Хамид Хамид.

По думите му е значимо, който и от двамата претенденти да бъде определен, да продължат законодателните промени, които висят в праваната комисия.

" Защото има някои неуредени въпроси и пропуски, проблеми. Надявам се да работим извънредно интензивно с новоизбрания ръководител в тази посока ", заключи Хамид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР