От доста време въздухът в големите градове е с вкус,

...
От доста време въздухът в големите градове е с вкус,
Коментари Харесай

Маска за градски колоездачи и фенове на чистия въздух

От много време въздухът в огромните градове е с усет, аромат и от време на време даже цвят. Всички от нас, които се предвижват на две гуми или почитат утринния джогинг, мъчително добре познават тези особености на градския живот.

В същото време, никой не желае да обикаля из града с тези бели филтриращи маски за лице, тъй като ни карат да изглеждаме като излезли от азиатски апокалиптичен филм.

Именно тези фактори са стимулирали френската компания R-Pur да сътвори приятно-изглеждаща маска, предопределена особено за градска приложимост.

Маската Nano се захваща за горната част на главата и врата, а филтриращият пласт в нея надалеч надминава всички условия на Европейски Съюз за сходни артикули. Той улавя всички прахови частици и наночастици с размер до 50 нанометъра.

Най-готиното е, че предната част на маската свети в друг цвят, който се трансформира съгласно чистотата на въздуха към нас. Там има и клапа, която разрешава на издишания въздух да излиза елементарно, даже когато сме доста запъхтени.

Когато филтърът е напълнен, маската ни припомня да го сменим, като ни изпраща уведомление чрез мобилно приложение.

Безспорно, маската е много готина и сигурно бихме купили няколко за себе си и околните си, в случай че не струваше 170 евро. Допълнителните филтри са по 78 евро и устоят сред пет и 12 седмици. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР