От доста време в технологичните среди се говори за следващия

...
От доста време в технологичните среди се говори за следващия
Коментари Харесай

Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията


От много време в софтуерните среди се приказва за идващия модел на едни от най-продаваните безжични слушалки на пазара и ето, че той към този момент е реалност.
 Xiaomi, AirDots - новите слушалки на китайската компания
Копира ли Xiaomi слушалките на Apple

По какво си наподобяват и по какво се разграничават AirPods и AirDots

Вчера Apple показа второ потомство AirPods, които са по-скоро промеждутъчен модел сред първите AirPods и идната версия, която може би ще забележим през есента, дружно с тазгодишните iPhone модели.

Новите AirPods резервират дизайна на старите, само че са снабдени с нов чип - същият, който Apple употребява за Apple Watch Series 4.
 Снимка 413504

Според Apple, той разрешава по-бързо и безпрепятствено свързване посредством Bluetooth и понижа разхода на батерия. Компанията дава обещание, че новите слушалки ще могат да предложат до 50% повече време за диалози, само че не и повече време музика, което е много разочароващо.

Въпреки това новият чип би трябвало да обезпечи по-добър тон и даже " революционно аудио прекарване " - високопарни думи, с които не можем да се съгласим, без да сме тествали слушалките персонално.
 Снимка 413522

Друга оригиналност е, че новите AirPods се интегрират със Siri и виртуалният помощник може да бъде извикан посредством произнасяне на основни думи като " Hey, Siri ". Чрез Siri можем да вършим позвънявания, да сменяме песни, да понижаваме звука или да вършим позвънявания.
 Безжичните слушалки са рискови за здравето ни
Безжичните слушалки са рискови за здравето ни

Вече не сме толкоз разчувствани за новите AirPods

Новите слушалки бяха показани паралелно с нов калъф за тях, който поддържа безжично зареждане и може да достави слушалките с до 24 часа живот, когато батерията им свърши.
 По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods
По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods

Слушалките на Samsung са по-евтини, само че също толкоз готини

Слушалките се продават на същата цена като предшествениците си и костват 159 $. Калъфът коства 79 $, само че, в случай че го закупим в комплект с новите AirPods, общата цена е 199 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР