От доста време в Русия вървят слухове, че 29-годишната Юлия

...
От доста време в Русия вървят слухове, че 29-годишната Юлия
Коментари Харесай

Участнички в руско реалити разказаха как са били елитни проститутки и за извратените си известни клиенти

От много време в Русия вървят клюки, че 29-годишната Юлия Исаева оказва ескорт-услуги, пишат локални медии. Наскоро в мрежата се появи интимно видео на участничката в риалитито " Дом-2 ", което тя направила за своите клиенти.

Впоследствие Юлия сама си признала за връзките си с някои звезди. Сред тях е рапърът T-Killah, хокеистът Павел Буре и други. " За пари всичко е допустимо, " дала отговор девойката на въпроса дали това е правилно.

Неотдавна друга участничка в " Дом-2 " - Даша Друзяк описа по малкия екран за това, че от време на време е заработвала пари като конвой. Даша признала това пред очите на своя някогашен другар Руслан. " Тъжно ми е, че предизвиках на Руслан толкоз болежка. Да, аз прекарвах време с други мъже, които бяха мои спонсори. Аз го помолих за амнистия, когато разбра. Това беше тежко да се преодолее, само че въпреки всичко успяхме. Движеше ме жаждата за пари, меркантилността, аз не виждах щастието в това да имам обичан човек до себе си. Мислите за парите ме бяха обсебили, " изяснява Друзяк.

Бившата участничка в " Дом-2 " Рита Керн също по този начин искрено описа за не напълно приятни обстоятелства от своята биография. " Занимавах се с конвой услуги, не го укривам. Живях с мъж, на който бях любовница. Мислех за брак по сметка. Това беше едно от най-големите ми неточности, " споделя Рита.

За работата си в областта на конвой услугите призна и други участничка в риалитито - Марго Овсяникова. " Когато работих като конвой, един клиент изиска да поиграем ролеви игри. Падна ми се ролята на старша сестра. Трябваше да го хуля за това, че е поставил розовите ми клинове. Даже се наложи да го нашляпам. " Каже, че всичко ще разкажеш на мама! ", викаше той. Не е за поверие, само че тази закана го докара до оргазъм. Даже не се наложи да стигнем до секс, споделя Овсяникова.



Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [28] Новини от през вчерашния ден [25] « Юли 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР