От доста време таблоидите отразяват промяна в имиджа на двете

...
От доста време таблоидите отразяват промяна в имиджа на двете
Коментари Харесай

Преслава и Галена скарани заради Гюлджан на Фики? Певиците смениха ролите си

От много време таблоидите отразяват смяна в имиджа на двете певици дотам, като че ли всяка замязя на колежката си при започване на кариерата й. Докато всички знаем остарялата популярност на Преслава с ненадминатите планове като " Не съм ангел ", невзискателност и моногамност, а като че ли Галена бе по-свързвана с честа промяна на сътрудници и липса на иновация.

Сега обаче, нещата се обърнаха на 180 градуса. Галена се трансформира в същински деспот в сектора, плановете й сега са недостижими за нито една фолк певица, в това число и Преслава, тя стана майка и задържа устойчиво семейство с приятеля си Галин. Преслава въпреки това се трансформира в неприятното момиче, промени визията си и стана слаба но Виктория Бекъм, постоянно заема основните страници във всички таблоиди с новите си любовни инциденти с мъже вид Бирмата, звездата има голям спад в качеството на плановете, а за семейство на този стадий не ще и да чува.

Според близки до Преси, певицата не желае да ражда за в този момент, с цел да не изгуби фигурата си, както се случи с Галена, а и още й се живеело и не желала да се затваря у дома с дете.

Двете звезди на " Пайнер ", съгласно последни клюки таят злоба към този момент повече от година, поради своя сътрудник Фики. Дори бащата на артиста - Тони Стораро удостовери за връзка сред Фики и Преслава в " Папараци ". Така след края на връзката си с него, Преслава едновременно изгубила и Фики и Галена.

А дали битката сред двете най-оборотни певици в България е била поради любовен триъгълник или заради  по-успешни дуети, към този момент стана ясно. Запознати изрично отхвърлят Галена и Преслава да са делили Фики на любовния фронт, като даже Галена в никакъв случай не гледала сътрудника си с такива очи. Най-вероятната причина Преслава да отмъкне премията на Галена е обстоятелството, че точно Галена среща Фики с бъдещата му брачна половинка Гюлджан, поради която приключи връзки с Преслава.

Преслава подозирала Галена в тенденциозен скрит план на неин тил. Двете звезди не си говореха месеци наред, до момента в който най-сетне не решили най-малко да си изяснят коя защо се сърди на другата. Самата Галена показа в предаването " Папараци ", че версиите им са разнообразни. Така до момента в който за Галена остава на напред във времето неоцененият й труд на премиите, за Преслава ударът пристигнал от загубата на артиста.

Фики от своя страна готви нов удар по Преслава като даже предложения Галена за кума. Така едно нормално момиче неумишлено стана причина за скандал сред две огромни звезди. А дали и тази версия е вярна, измежду десетките, бродещи из таблоидите, надали скоро някоя от тях ще удостовери. Но двамата някогашни влюбени даже са се блокирали във всички обществени мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР