От доста време собствениците на Манчестър Сити имат една огромна

...
От доста време собствениците на Манчестър Сити имат една огромна
Коментари Харесай

Напрежението между Меси и Абидал веднага развълнува всички в Ман Сити

От много време притежателите на Манчестър Сити имат една голяма трансферна фантазия - да привлекат в своя клуб огромната звезда на Барселона Лионел Меси. От няколко години на " Етихад " имат вяра, че в случай че някой ден аржентинецът реши да напусне каталунците, то най-вероятната дестинация за него ще бъде точно Манчестър. Откритият спор, в който 32-годишният футболист влезе в последните дни със спортния шеф Ерик Абидал, още веднъж е подхранил вярата на ръководителите на Ман Сити, че до подобен трансфер може в последна сметка да се стигне.

Договорът на Меси с Барселона е до 2021 година, само че съгласно ESPN в него има уговорка, която му дава право да си тръгне без пари през това лято, ако по някаква причина аржентинецът не е удовлетворен от обстановката на " Камп Ноу ". Този път няма умопомрачителна освобождаваща уговорка в размер на 700 милиона и в случай че някой може да убеди Меси, че е време да си тръгне от Барселона, и несъмнено, може да му обезпечи чисто по 50 милиона под формата на заплати, то каталунците нямат лостове, с които да спрат сходна договорка.

В Сити има задоволително хора, които са близки с Меси, и ще се опитат още веднъж да го убедят да направи смяна. Това са Джосеп Гуардиола, Чики Бегиристайн и Феран Сориано. Това обаче e единствено догадка, която не наподобява доста евентуална, защото информациите след вчерашния диалог сред Меси и президента Джосеп Мария Бартомеу са, че аржентинецът е уверил, че абсурдът с Абидал е зад тила му и няма проблем двамата да работят дружно на " Камп Ноу ".
This morning's back page headlines... #ManCity https://t.co/pzZciZVgls
— Manchester City (@ManCity) February 6, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР