От доста време сме любопитни как ще изглежда Капитан Марвел,

...
От доста време сме любопитни как ще изглежда Капитан Марвел,
Коментари Харесай

Първи поглед към Бри Ларсън като Капитан Марвел

От много време сме любопитни по какъв начин ще наподобява Капитан Марвел , най-новото попълнение в киновселената на Marvel. В нейната роля ще забележим Бри Ларсън , а през вчерашния ден, 6 септември, тя повдигна завесата и ни даде първи взор към героинята ѝ.


Какъв ще бъде новият комикс на Marvel

Какви ще бъдат приключенията на Рири Уилямс

Това, несъмнено, се случи със съдействието на Entertainment Weekly, които съвсем постоянно са в основата на подобен вид вести. Ден преди да пуснат първите фотоси от идния филм, Бри Ларсън попита изданието в Twitter, дали желаят да разбият интернет.

Hey @EW I’m bored. Wanna break the Internet tomorrow?
— Brie Larson (@brielarson) 5 септември 2018 година

Това беше явен индикатор, че би трябвало да чакаме нещо ново към кино лентата. Е, не ни разочароваха и към този момент можем да забележим Капитан Марвел.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Brie (@brielarson) на Сеп 5, 2018 в 3:38 PDT

Със сигурност можем да кажем, че костюмът ѝ отива. В края на " Отмъстителите: Война до безкрайност " Ник Фюри , героят на Самюел Л. Джаксън, изпрати известие до незнаен адресат. Е, това е точно Капитан Марвел и в идния четвърти филм за Отмъстителите, най-вероятно тя ще изиграе водеща роля в борбата с Танос.

 Бри Ларсън

Бри Ларсън

Преди това да се случи обаче ще се срещнем с персоналната ѝ история във кино лентата Capitan Marvel. Сюжетът ще ни върне в 90-те години на предишния век, когато Каръл Денвърс (Бри Ларсън) към този момент се е сдобила със супер силите си. Тогава тя ще се причисли към Starforce, междугалактически боен отряд, отпред с Джуд Лоу.

 Филмите, които да чакаме през есента
Филмите, които да чакаме през есента

От " Монахинята " и " Венъм " до " Тежки времена в " Ел Роял "

Не след дълго тя още веднъж ще се озове на Земята, с цел да се опита да разбере какво се е случило в предишното ѝ. Тук е значимо да отбележим, че по това време Стив Роджърс към момента е замразен, а Тони Старк е надалеч от основаването на първия си костюм на Железният човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР