От доста време се говори за това дали в киновселената

...
От доста време се говори за това дали в киновселената
Коментари Харесай

The Eternals, Кевин Файги, Ричард Мадън и кой ще бъде първият супергерой гей в киновселената на Marvel

От много време се приказва за това дали в киновселената на Marvel ще забележим хомосексуален супергерой.

На скоро беше оповестено, че Валкирия, изиграна от Теса Томпсън, ще бъде първият подобен супергерой и това ще стане ясно в подготвяния филм Thor: Love and Thunder.

Премиерата на кино лентата е планувана за 2021 година, само че се оказа, че преди него към този момент ще сме видели различен хомосексуален супергерой, а той на процедура ще бъде първият, който не го крие.

След D23 Expo президентът на Marvel Studios Кевин Файги гостува в Good Morning America, където показа малко детайлности.

От думите на Файги излиза наяве, че ще забележим първия хомосексуален супергерой още следващата година, тъй като той ще бъде част от The Eternals.

Естествено, Файги не пожела да разкрие за кой става дума, само че издаде, че е мъж, който има жена и деца. Сексуалната му ориентировка обаче няма да бъде в центъра на историята му, а просто част от нея.

Това, несъмнено, породи доста въпросителни измежду почитателите, като болшинството допуска, че супергероят, за който приказва Файги, е Икарис (Ричард Мадън), написа Hypebeast. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР