От доста време се говори за филма King Richard, в

...
От доста време се говори за филма King Richard, в
Коментари Харесай

Проблемите около филма за бащата на Серина Уилямс

От много време се приказва за кино лентата King Richard , в който Уил Смит би трябвало да изиграе бащата на Серина и Винъс Уилямс.

Снимките даже започнаха, само че поради пандемията сега още са на пауза. А от Deadline разбираме, че освен коронавирусът се явява като проблем пред подновяването им.

TW3Entertainment и PowerMoveMultiMedia са завели дело в съда в Лос Анджелис против WarnerBros. и OverbrookEntertainment, една от продуцентските компании на Уил Смит.
 Ричард Уилямс

Ричард Уилямс

Те настояват, че преди три години са платили 10 000 $ за правата върху книгата на Ричард Уилямс - Black and White: The Way I See It , на която ще бъде основан и филмът.

Ако изказванията се окажат правилни, значи, че филмът се снима без разрешението на фирмите, които действително държат правата върху книгата.
 Emancipation, Уил Смит, Антоан Фукуа и филмът за избягал плебей, който ще снимат
Уил Смит ще бъде избягал плебей, борещ се за живота си

Emancipation ще повдигне доста въпроси

Само, че има един огромен проблем и той е, че Warner Bros. и Overbrook Entertainment също са платили 1 милион $ за правата върху книгата. Това ни води на мисълта, че Ричард Уилямс е взел този милион осъзнавайки, че към този момент един път е продал правата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР