От доста време очакваме някакво раздвижване около Жената чудо 1984,

...
От доста време очакваме някакво раздвижване около Жената чудо 1984,
Коментари Харесай

Жената чудо си връща любовта на живота

От много време чакаме някакво оживление към " Жената знамение 1984 " , тъй като несъмнено имаме интерес към кино лентата.

" Жената знамение 1984 " към този момент разочарова

Тестовите прожекции не са минали добре

Чувствата ни станаха малко смесени след излизането на информации, че филмът няма да си коства гледането. Разбира се, ще му дадем късмет, тъй като всеки има право на мнение.

Вчера, 8 декември, както беше дадено, Warner Bros. зарадваха публиката на Comic Con Experience в Сао Пауло, а и всички нас, с първия филмов откъс на " Жената знамение 1984 ".

Добре помним, че действието в " Жената знамение " се развиваше през Втората международна война. " Жената знамение 1984 ", както се подразбира от заглавието, ще ни придвижи през 80-те години на предишния век.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Wonder Woman (@wonderwomanfilm) на Дек 8, 2019 в 12:45 PST

Диана Принс (Гал Гадот) продължава да раздава правораздаване и пази в себе си загатна за една огромна обич - Стийв Тревър (Крис Пайн), която загуби в първия филм.

Във втория обаче той ще се върне към живота. Трейлърът, несъмнено, не ни разкрива по какъв начин това е допустимо, само че пък разбираме, че той в действителност е бил мъртъв през всички тези години, тъй като светът, в който се озовава, му е изцяло чужд.

Педро Паскал против Гал Гадот

Каква ще бъде ролята на артиста в " Жената знамение 1984 "

Трейлърът ни демонстрира и Барбара Минерва (Кристен Уиг), която в комиксите е близка другарка на Диана, само че в следствие се трансформира в един от най-големите ѝ враговете - Гепардът.

Виждаме, несъмнено, и главният изверг в " Жнеата знамение 1984 " - Максуел Лорд (Педро Паскал), който ще го играе визионер, продаващ на хората фантазии.

Премиерата на " Жената знамение 1984 " е на 5 юни 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР