От доста време не можех да разбера същността на това

...
От доста време не можех да разбера същността на това
Коментари Харесай

Баба Ми Винаги Казва: „Не Изнасяй Боклука Късно През Нощта!“ Сега Разбрах Защо

От много време не можех да схвана същността на това поверие и постоянно търсех отговор. Успях да намеря доста разнообразни и невъобразими версии и теории. Някои от тях наподобяват неуместни, само че има някои, които би трябвало да предприемете с цялостна съвестност.

От незапомнени времена не се извършваше през нощта единствено тъй като всички вярвали във вещици и други зли сили. Хората от това време мислели, че вещиците могат да навредят на човек, а даже да излизат в тъмнината не е най-сигурното нещо, което би трябвало да се прави.

Друга версия споделя, че боклукът, оставен през нощта, се употребява от духове. В предишното хората се опитвали да открият връзки с духовете, тъй като защитавали къщата. Ако домашният дух напусне жилището, притежателите очаквали апетит и злощастие

Разбира се, актуалните хора се грижат малко за старите вярвания, тъй като в този момент можете да ходите на няколко метра и да хвърляте боклуци в кофата за отпадък. Но в предишното хората придавали голямото значение на вредите на вещицата или положителната връзка с домашния дух, написа " За дамата ".

Ако почитате фън шуй, не вземайте боклука от къщата вечер! Според таоистката процедура, изваждането на боклука през нощта символизира отърваването от парите, тъй че в къщата ще доминира бедността. От друга страна, практиката ви учи да се отървете от ненужните неща, с цел да запазите позитивен баланс на сила.

Аз към момента съм склонна към последната версия.

Всеки избира какво да има вяра. Няма значение, по кое време изхвърляте боклука, главното нещо е самото деяние. Замърсяването на света, в който живеем, е просто жестокост!

Между другото, има избран вид хора, които одобряват всяка сентенция безусловно и с цялото си сърце.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР