От доста време из интеренет се въртят слухове за разработка

...
От доста време из интеренет се въртят слухове за разработка
Коментари Харесай

Microsoft подготвя джобно Sufrace устройство



От много време из интеренет се въртят клюки за разработка на Microsoft, носеща кодовото име Andromeda. То е споменавано на най-различни места. В края на предходната година изплува патент на компанията, в който се приказва за мобилно устройство с два екрана. Ентусиаст в Twitter пъл употребява тази информация, с цел да изготви рендъри, загатващи по какъв начин би изглеждал един сходен артикул.

Според The Verge, откъдето настояват че са се сдобили с документ на Microsoft, компанията приготвя още и джобно Surface устройство. В него се приказва за артикул с размер на смарт телефон и с функционалностите на личен компютър. От изданието разясняват, че неговият базов дизайн е еднакъв с видяното на любителските рендъри отпреди няколко месеца – сгъваем артикул с размер на фаблет с два екрана.

Прочетете още: Microsoft ще заличава границите сред компютрите и смарт телефоните

Идеята за изтриване на границите сред разнообразни категории артикули не е нещо коренно ново за Microsoft. Компанията към този момент предлага устройства като Surface Pro, които на процедура съставляват таблет с външна клавиатура. Не е мъчно да си представим нещо сходно, само че вместо клавиатурата потребителят да разполага с мултифункционален втори екран – или за какво не един огромен сгъваем подобен.

Според наличната информация устройството би трябвало да види бял свят още тази година.

laptop mode & gaming mode pic.twitter.com/VRD8Z9wKgD
— David Breyer (@D_Breyer) June 30, 2018
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР