От доста време Димитър Бербатов не e споделял в социалните

...
От доста време Димитър Бербатов не e споделял в социалните
Коментари Харесай

Димитър Бербатов, Кристиано Роналдо, Лионел Меси и най-добрият отбор на българина

От много време Димитър Бербатов не e споделял в обществените мрежи своя прогрес в йогата, която съгласно него, а и освен, е много потребна както за тялото, по този начин и за душeвността.

Очаквахме около изключителното състояние още веднъж да стартира да качва сходни фотоси, само че ни изненада с нещо по-интересно.

Бебратов реши да оползотвори времето си, с цел да сформира тим от най-хубавите играчи. Критерият също е значим, а той е, че играчите са такива, с които или против които е играл през кариерата си.

С помощта на играчките на децата си пък отбелязва футболистите. И това може би е най-забавната част. Отборът на Димитър Бербатов е в скица 4-3-3. На вратата е Едвин ван дер Сар (патица), а в отбрана са Хавиер Санети (пантера), Рио Фърдинанд (далматинец), Неманя Видич (носорог) и Роберто Карлош (пантера).

В халфовата линия пък са Серхио Бускетс (паяк), Шави (куче) и Иниеста (куче), които съгласно Бербатов не могат да бъдат разделяни, и капитанът Зинедин Зидан (лъв).

В нападението са Лионел Меси (коза), Кристиано Роналдо (коза) и Роналдо (тигър). Треньор на този тим, формиран от 12 играчи, пък е... Димитър Бербатов. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР