От доста време блондинката се грижи за финансовия комфорт на

...
От доста време блондинката се грижи за финансовия комфорт на
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи, Изтече От Близки! Забравихме За Нея, Но Вижте Голямата Драма В Живота На Лора Караджова!

От много време русокоската се грижи за финансовия комфорт на фамилията и обичаният й не смеел по никакъв метод да й се опълчи. „ Каквото каже Лора - това е! Слуша я за всичко! ”, настояват другари на двойката.

Щерката на Данчо Караджов се срещна със ски инструктора Валентин малко откакто се раздели с дългогодишния си другар Деян Славчев – Део. Срещнали се на снежната писта в Банско, само че връзките им се задълбочили чак през лятото„ Като го видях, малко ме хвана боязън, толкоз го харесах. Не знам по какъв начин – с взор, с усмивка, само че ме притегли. Сближихме се малко по малко ”, спомня си изпълнителката. Първоначално двойката живееше във Варна – родния град на Валентин, и точно в морската столица се роди дъщеричката им Алиса.

„ Той доста искаше да имаме бебе и аз бързо се съгласих. Реших, че това няма да попречи на работата ми и надали сцената ще ме не помни толкоз бързо. Хората не би трябвало да мислят толкоз за кариерата, а да основават деца. Те ни вършат по-различни, по-спокойни и по-внимателни. Много желая да имам още едно дете ”, споделя Лора. По-късно младото семейство взе решението да се откри в известния зимен курорт Банско, защото по този начин или другояче изкарва по-голямата част от времето си там.

Певицата, която се върна на сцената скоро след раждането, постоянно пътува из страната поради музикалните си задължения, само че твърди, че този темп на живот въобще не я натоварва. В светските среди от дълго време се приказва, че русокоската е тази, която е изхранва фамилията, защото печели доста повече от Валентин. Според осведомени главните финансови доходи в общия им бюджет идват от джоба на Караджова, само че Славов нямал нищо срещу жена му да го устоя. Той се примирил с това състояние и привикнал с ролята си на „ мъж под чехъл ”. Когато певицата имала участия, ски инструкторът се превръщал в стопанка – готвел, чистел и се грижел за 3- годишната им щерка, с цел да може Лора да се развява из нощните клубове. Певицата споделя, че родителите й също доста оказват помощ в развъждането на дребната Алиса.

Тя не може да нахвали татко си Данчо Караджов, който по думите й се справял чудесно като дядо. Покрай дъщеря си Лора постоянно се сещала за своите детски години, когато баща й пътувал по работа и съвсем не го виждала. Въпреки че бил придирчив родител, фронтменът на група „ Сигнал ” в никакъв случай не проявявал прекомерна суровост към децата си и не им налагал безапелационни забрани.„ Самият той ме заведе да си направя първата татуировка, когато бях на 13 ”, споделя Караджова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР