От доста ранна възраст младите изпълнители, буквално от гимназията, трябва

...
От доста ранна възраст младите изпълнители, буквално от гимназията, трябва
Коментари Харесай

Какво се случва с Лидия? Певицата отказа участие заради здравословни причини

От много ранна възраст младите реализатори, безусловно от гимназията, би трябвало да се впуснат в забързания метод на живот поради специалността и да не помнят за свободното време и безгрижните моменти с другари. Заради парите, които получават, множеството тях се вманичават в работата и не помнят за всичко останало.

Виж още: Става рисково: Алекс Богданска трансформира във viral тренд неспазването на разпоредбите по пътищата

Сред най-активните такива са ангелите на Галин, които тъкмо поради многото задължения нямат време за персонален живот, а това след време ще ѝ им се отрази сигурно доста отрицателно. Ако сте забелязали огромна част от младите звезди нямат половинки в живота си или просто имат краткотрайни връзки тъкмо поради дребното свободно време. Вечерните участия сигурно също са огромен фактор.

Виж още: Това беше необичайно! Топ 5 на криндж моментите в " Игри на волята " сезон 4

Неслучайно неотдавна една от най-талантливите певици Тита се раздели след 2-годишна връзка с ММА боеца Недко. Малко след новината за случилото се стана ясно, че двамата са завършили връзките си поради персонални аргументи, които включват липса на свободно време и държание поради работата, което малко мъже биха изтърпяли.

Виж още: Така честват богатите! Николета Лозанова чукна 35 с първокласно празненство

Лидия е от изпълнителите, които съвсем всяка вечер са на присъединяване някъде из България и постоянно подценява всичко поради това. Галин сигурно доста се радва на нейното развиване, само че очевидно и двамата не помнят някои от най-важните неща в живота - физическото и психическото здраве. Преди броени часове русокоската анулира свое присъединяване тъкмо поради здравословни аргументи: " За страдание през днешния ден няма да мога да осъществя присъединяване си заради здравословни аргументи. Благодаря за разбирането и се оправдавам на тези, които ще ме чакат. Пазете се и бъдете здрави ".

 Caption

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР