От доста години в общественото пространство върлува идеята за това

...
От доста години в общественото пространство върлува идеята за това
Коментари Харесай

Има ли намерения Дуейн Джонсън да става президент

От много години в публичното пространство върлува концепцията за това Дуейн Джонсън да се кандидатира за президент на Съединени американски щати.
 Дуейн Джонсън, майка му Ата и какво прави на гроба на баба си и дядо си
Какво прави Дуейн Джонсън на гроба на баба си и дядо си

Скалата още веднъж ни докосна

За някои това може да граничи с невъзможното, само че пък в случай че Арнолд Шварценегер беше губернатор на Калифорния от 2003 до 2011 година - не виждаме за какво не.

Самият Джонсън не един и два пъти пък е казвал, че някой ден това в действителност може да се случи. С първата му обществена демонстрация на политически пристрастия - когато поддържа Джо Байдън и Камала Харис, доста хора сметнаха, че поставя основите на политическата си кариера.

Разбира се, Скалата към момента не е тръгнал да се кандидатира за президент, само че пък даде още една индикация, че това ще се случи в близко бъдеще. В изявление за USA Today около стартирането на сериала за ранните му години - Young Rock, Дуейн Джонсън подмятна и нещо забавно.

Джонсън споделя, че ще се кандидатира за президент, в случай че усети, че хората в действителност желаят това, написа Fox News. " Всичко ще зависи от хората. Така че ще очаквам и чувам. "
 Дуейн Джонсън и достигането на 200 милиона почитатели в Instagram
С какво се похвали Дуейн Джонсън

Текилите са от Скалата

И по този начин, нищо чудно скоро Америка да се снабди с президент, който преди да встъпи в служба, първо е покорил кръга на WWE, а след това и Холивуд. Защото фантазиите се сбъдват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР