От доста години се знае, че родителката й е болна

...
От доста години се знае, че родителката й е болна
Коментари Харесай

Цяла България Е В Сълзи След Това, Което Съобщиха Току-Що За Нана Гладуиш

От много години се знае, че родителката й е болна от алцхаймер. Тя е настанена в специфичен приют където се грижат за нея. В началото не била толкоз зле, имала някакви проблясъци, сега обаче положението й извънредно се влошило.

Съкрушената Нана плаче и разкрива, че майка й спяла да приказва, не я познава и не може да става от леглото. И въпреки да е наясно, че няма лекуване за заболяването й тв звездата е неутешима тъй като не може да поставя грижи за нея защото самата тя върви по лечения, има невръстно дете и работни задължения.

„ Всяка вечер рева, тъй като ми е мъчително ”, самообвинява се Гладуиш.

Трагедиите в живота на Нана не стопират към този момент много време. Самата тя се бори с рака от седем години. Тя споделя, че не мисли за личното си заболяване, а за това на околните си. Сестра й е също с рак, има огромен израстък, който метастазирал в мозъка. Оперирали й два пъти главата. А в един миг двете сестри се оказали стол до стол на следващата химиотерапия.

Но за благополучие последният скенер бил обнадеждаващо добър. И Нана споделя, че ще излязат крепко племе с огромен шанс макар нещастията, които им се случват в живота имат огромен кураж. С който минават през компликациите, предават от retro.bg.

Да напомним, че бащата на симпатичната водеща също си отиде от онкологично заболяване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР