От доста години е ясно, че в NBA се изкарват

...
От доста години е ясно, че в NBA се изкарват
Коментари Харесай

Новият договор за милиони на Чарлз Баркли

От много години е ясно, че в NBA се изкарват милиони. Е, през последните 10 може би много повече, в сравнение с през 90-те да вземем за пример.
 Бритни Грайнър, 32-ият й рожден ден и по какъв начин го посрещна в затвор в Русия
Да прекараш рождения си ден в съветски затвор

Каква ще е ориста на Бритни Грайнър

Чарлз Баркли, чиято кариера се разви от средата на 80-те до края на 90-те години на предишния век, също не е спечелил малко за всички тези сезони в NBA. Но не стопира да изкарва пари от баскетбола даже над 20 години след края на кариерата си.

Заедно с Шакил О`Нийл, Ърни Джонсън и Кени Смит, Баркли е измежду коментаторите на предаването на TNT - Inside the NBA. До края на контракта му остават още три години, само че от малкия екран са решили да задържат някогашния баскетболист за още дълго време.

Според Андрю Марчанд от The New York Post, Чарлз Баркли е подписал нов седемгодишен контракт с TNT, което значи, че би трябвало да остане в малкия екран още цели 10 години. Но по-интересни са измеренията на новия контракт.
 Талисманите в NBA, Роки, Бени и кои са най-високоплатените
Когато талисманите печелят повече от някои играчи

В NBA парите се харчат елементарно

Марчанд твърди, че с новата договорка Баркли ще си обезпечи 100 милиона $, а в случай че извърши целия си контракт, тази сума може да набъбне двойно до 200 милиона $ . TNT са възобновили договорите и на останалите водещи, несъмнено, само че за момента няма информация какви суми ще завоюват те.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР