От дома на убития в Република Южна Африка Красимир Каменов-Къро

...
От дома на убития в Република Южна Африка Красимир Каменов-Къро
Коментари Харесай

От дома на убития Къро не били иззети ценности, а определени неща

От дома на убития в Република Южна Африка Красимир Каменов-Къро не са конфискувани полезности, а " избрани неща ", прибрани в каси.

Това разгласи бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Демерджиев обаче не даде детайлности тъкмо какви движимости липсват, само че добави, че в касите е имало задоволително полезности, от които нищо не липсва.

„ Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи “, сподели Демерджиев пред бТВ.

На въпрос дали наличието на касите е било обвързвано с фигури у нас, някогашният вътрешен министър отговори, че би трябвало да се попитат разследващите от РЮА. „ Ако те не кажат, отново ще се забележим тук и ще ви кажа аз “, сподели Демерджиев, давайки да се разбере, че е осведомен преди африканските управляващи.

„ Очаквам органите за следствие да дадат отговор за какво тези хора, умъртвили четири индивида, са си разрешили да извършат и други дейности “, сподели още той.

Демерджиев посочи, че следва проверяващите от РЮА да дойдат в България за среща с нашите служби.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР