„От докладите за състоянието за българската отбрана през последните няколко

...
„От докладите за състоянието за българската отбрана през последните няколко
Коментари Харесай

БСП: Българската армия марширува на едно място

„ От отчетите за положението за българската защита през последните няколко години се вижда, че българската войска марширува на едно място. Състоянието на българската войска явно не се усъвършенства. " Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Николай Цонков от трибуната на Народното събрание.

Той разяснява, че са почнали плановете за рационализация, които и Българска социалистическа партия поддържа, само че без тях се вижда, че растежът в разноските за защита е единствено 0,11%. „ На фона на тези данни ръководещите не престават да се хвалят, че армията се развива. ", означи Цонков.

„ И в последния отчет за положението на армията не се следи прогрес. Българска социалистическа партия желае българската войска да е съвременна, оборудвана и да е в цялостен персонален състав. За страдание обстоятелствата демонстрират друга картина ", разяснява Николай Цонков.
Социалистът разясни, че отчетът за положението на защитата и въоръжените сили не е задоволително добре структуриран. „ Той наподобява на машинален общ брой от данни. Нужно е да засилим аналитичната работа, както и да забележим вероятностите за развиване. ", приключи Николай Цонков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР