От догодина се възстановява програмата за саниране, сега търсят модел.

...
От догодина се възстановява програмата за саниране, сега търсят модел.
Коментари Харесай

Управленски нагласи програмата за саниране пак да стане активна

От следващата година се възвръща програмата за саниране, в този момент търсят модел. Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване в Пазарджик, където на гала бяха открити нови индустриални площи в Пазарджик на дружество за произвеждане на съставни елементи за автомобилната промишленост.
Дискусията по отношение на програмата се разви по забавен метод - до момента в който Бойко Борисов шофираше, кметът на Пазарджик Тодор Попов повдигна въпроса. Той изиска програмата за саниране още веднъж да стане деен инструмент, като я похвали какъв брой е добра и по какъв начин се облагородявала около санираните блокове, само че вицепремиерът Томислав Дончев, който също беше в колата, сподели следното: " Докато течеше програмата, нямаше такива талази на позитивизъм. Истината е, че не срещаме особена социална поддръжка " (започва към 4:00 минута).
Сподели с твоите другари
Припомняме, че Попов нашумя на два пъти през сегашния си мандат със кавги. Първо - с парцела си в село Паталеница, поради който имаше инспекция от страна на прокуратурата. Последва и казусът с ветропарка на Гинка Върбакова и какъв брой тъкмо е коствал на пазарджишките данъкоплатци. Самият Попов блесна в горното видео малко откакто изтекоха 9:10 минути от живото предаване.
" Дълги години се говореше за ниска подготовка и ниско образование - факт е, че се откриват нови фабрики - в Кърджали, Русе, Шумен. Така, че благодаря на служащите за техния труд ", сподели министър-председателят при откриването на новите площи, представен от пресцентъра на Министерски съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР