От дни оградата на бул. Сливница“ във Варна, поставена сравнително

...
От дни оградата на бул. Сливница“ във Варна, поставена сравнително
Коментари Харесай

От дни е така, никой не обръща внимание! Пешеходци си направиха място за пресичане на булевард във Варна

От дни оградата на бул. „ Сливница “ във Варна, сложена относително неотдавна, е пробита. Явно за това е виновен някой ленив, само че умел пешеходец, който е развил винтовете на оградата и по този начин през нея в този момент има пътека.

Пробивът в оградата е против ул. „ Оборище “. Припомняме, че преди време Община Варна взе решение за затвори с сходна бариера две много употребявани пешеходни пътеки – на бул. „ Владислав Варненчик “ до пощата и на бул. „ Цар Освободител “ до ИУ, с претекста, че са рискови. Случващото се на бул. „ Сливница “ пък е образец, че мастната власт освен би трябвало да си „ измива ръцете “ като загражда пътя на минувачите, а и да внимава дали пък някой няма да вземе и да си го улесни, въпреки и нелегално.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Андрей Луканов (преди 43 секунди) Рейтинг: 22 | Одобрение: 2 Селска му работа! Иска да си цапа през калта главоча. Това му е в кръвна насадено  ей по този начин да пере през полето напреко и да гази тиня до колене. Електорат Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР