От днешния ден започва ера, която ще продължи цели 200

...
От днешния ден започва ера, която ще продължи цели 200
Коментари Харесай

Влизаме в нова ера - време е за открития

От днешния ден стартира епоха, която ще продължи цели 200 години, споделя известната астроложка и създател на голям брой писания на тази тематика, Ясмин Боланд. Юпитер минава през Водолей и ще остане по този начин до 30 декември 2021 година и това ще донесе доста промени на персонално и световно равнище.

През миналата година Юпитер, планетата на експанзията, беше в Козирог, носейки единствено ограничавания и икономическа съсипия. Преходът към Водолей би трябвало да промени това и да донесе напълно друга сила.

Време е за нови открития

Юпитер постоянно споделя: време е за открития, изключително в науката и технологиите, интернет и дейностите. През идната 2021 година ще имаме желанието да продължим напред, да си върнем изгубената независимост. Заедно с тези стремежи идва и недоволството от старите структури и остарелите настройки.

Все повече хора ще виждат нещата по друг метод, ще желаят смяна и мнозина ще са подготвени да опитват. Това значи, че ще има доста митинги. Промените са плашещи.

Революции и разводи

Юпитер води и до всеобщи протести, тъй като фрустрира хората и ги прави неспокойни. Възможни са разтърсвания, само че и на персонално равнище! Хората ще сменят работа, съпрузи, домове...

Юпитер предизвиква щастието във всичко, до което се допре

Юпитер предизвиква растежа и щастието във всичко, до което се допре. Когато навлезе в прогресивния знак на Водолей, мозъците на хората ще се извърнат към нови хрумвания. Хоризонтите ще се разширят.

Водолей обаче се ръководи от Уран и Сатурн и те ще се смесят с Юпитер. Много неща ще бъдат разкрити по целия свят през януари. Уран съставлява човечеството и най-големите промени от 13 януари би трябвало да се чакат в света на финансите и ИТ бранша. По-точно казано - шокове!

Новата епоха стартира на 21 декември и ще продължи 200 години!

Ясмин Боланд споделя, че 21 декември е от решаващо значение за идващите няколко години. А точно, тя споделя, че всеки преход на планетата към нов знак на зодиака е значим, защото силата на цялата планета се трансформира. Всеки ще усети измененията в персонален проект!

„ Преходът на Сатурн и Юпитер, двете най-мощни планети, ще донесе промени за всички на работа, в любовен проект, само че и за цялата Земя “, споделя Боланд в своя блог. Юпитер и Сатурн ще срещнат три въздушни знака (Близнаци, Везни и Водолей) и ще донесат нова епоха, която ще ръководи през идващите 200 години. Мнозина я назовават " ерата на Водолея ".

„ Не забравяйте, че Юпитер е наслада, а Сатурн е непоколебим и какво ще донесе на човек на персонално равнище зависи от това къде се намира в наталния хороскоп “, споделя Боланд. Престоят на Юпитер във Водолей в допълнение ще наруши неподходящия съюз на Уран с Телец (който другояче ръководи Водолея), което вкарва неочаквани промени. Ще има огромен боязън и опозиция за смяна.

Със Сатурн, който също е във Водолей от 17 декември, ще дойдат обилие от боязън и отпор на измененията, само че с упорита работа, неизменност и обмисляне може да се сътвори добра основа и основа за бъдещето. Създайте основа за бъдещето, тъй като в случай че пропуснете опцията, няма да има нова. Но не забравяйте, че Водолеите се интересуват единствено от бъдещето. Водолеят цени характерността, интелектуалното развиване и не позволява ограничавания. Той е обвързван с напредналите технологии и науката. С Уран обаче планетата на революцията става неконтролируема. Сигурно е, че ще сме очевидци на открития, изобретения, разширение на Вселената, ще действаме напълно друго. В допълнение към позитивните промени би трябвало да се чакат и неприятни: подем на деградивно държание, нарцисизъм и други сходни. Мнозина внезапно ще открият света и ще поемат в друга посока. Твърдоглавието в настройките ще бъде преодоляно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР