От днешната среща на управляващата коалиция ме впечатли желанието им

...
От днешната среща на управляващата коалиция ме впечатли желанието им
Коментари Харесай

Нинова: Предложихме разумен разговор за субсидиите. ГЕРБ и ОП отказаха

„ От днешната среща на ръководещата коалиция ме впечатли желанието им занапред да стартират разговор с парламентарните партии за намиране на взаимно и рационално решение за размера на дотациите ”. Това сподели пред публицисти в Ямбол ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Тя съобщи, че случилото се дотук е загуба на време и отклонение на публичното внимание от значителните въпроси. Нинова напомни, че преди седмица Българска социалистическа партия е предложила провеждането на тъкмо такива диалози с партиите в Народното събрание, само че ГЕРБ и Оперативна програма са отказали.

„ Позицията ни продължава да е за понижаване на дотацията, само че не на 1 лева Против сме частното финансиране на партиите, с цел да не могат частните ползи да си купуват партии”, безапелационна бе Корнелия Нинова. Лидерът на левицата добави, че Българска социалистическа партия има разнообразни планове за размера на партийните дотации и посочи, че левицата ще покаже аргументирано на другите партии, какво е належащо, с цел да могат партиите да работят без значение от частни ползи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР