От днес „Зелена София“ - Столична община и Лидл България

...
От днес „Зелена София“ - Столична община и Лидл България
Коментари Харесай

Лидл България става основен партньор на инициативата Sofia Urban Challenge


От през днешния ден „ Зелена София “ - Столична община и Лидл България ще обезпечават на феновете на планината нов метод да стигнат до нейната хладина през летния сезон. 15 електрически велосипеда могат да бъдат наети от информативен Lidl павилион, ситуиран пред Националния исторически музей за преходи до местностите „ Тихия ъгъл “ и „ Златните мостове “ на територията на естествен парк Витоша.

Партньорството на компанията се показва в даване на закрито пространство, под формата на павилион – насочна точка за всички запалянковци подготвени за планински завършения. Допълнително посредством помощта на Лидл България, тази година броят на електрическите колела е повишен до 15 броя.

Електрическите колела са подобаващи за необятен кръг от хора, които имат предпочитание за деен метод на живот в природата. Те могат да бъдат наети с резервация на тел. 0885151928 или през уеб страницата: www.rentebike.bg.

Партньорството с самодейността на „ Зелена София “ – Столична и Lidl е разумно продължение на напъните на Лидл България, откакто в продължение на 8 години компанията организираше " Зелена линия Витоша ", посредством която осигуряваше безвъзмездни рейсове до Витоша, за ограничението на автомобилния трафик към планината. В търсене на още по-ефективни и щадящи околната среда решения, компанията приключва " Зелена линия Витоша “ и става сътрудник на Sofia Urban Challenge. Тази смяна е подбудена и от устрема на компанията да отговори на изменящите се настройки и упования на потребителите, като им обезпечи разнообразни и новаторски способи за отдих в планината с още по-голям фокус върху грижата за околната среда.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР