От днес започват комплексни проверки между ИА Автомобилна администрация, МВР

...
От днес започват комплексни проверки между ИА Автомобилна администрация, МВР
Коментари Харесай

Проверяват усилено по ГКПП-та за превозвачи без лиценз

От през днешния ден стартират сложни инспекции сред ИА " Автомобилна администрация ", Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите в регионите на ГКПП-тата за надзор на транспортите на туристи и лица от нелицензирани превозвачи. Това заяви Росен Желязков след днешната кръгла маса, проведена от автобусния отрасъл.

Такива инспекции ще се правят и на летище София и на други места навътре в страната. В ход е и процесът по приемането на промени в Закона за автомобилните транспорти, където тази тематика е застъпена, като се работи и по инкриминирането на тази активност, разгласи министър Росен Желязков.

Желязков означи, че дотациите и обезщетенията, които се изплащат от страната към автобусните превозвачи , няма да бъдат намалявани и ще бъдат изплащани навреме.
 Превозвачите желаят едно, а получавали други
Превозвачите желаят едно, а получавали други

Те желаят искат заеми с ниски лихви

По отношение на законодателните ограничения, следва съвещание на транспортната комисия в Народното събрание . Вярвам че народните представители ще се оправят с достолепие към упованията на сектора, сподели още министърът. Той разгласи, че срокът за доказване на финансова непоклатимост от компаниите е продължен с три месеца.

Българската организация за експортно обезпечаване ще поеме огромна част от обезпечението по оставащите 20% от отпусканите заеми от Българска банка за развиване. Той изясни, че това значи че заемите за ликвидност ще бъдат съвсем 100% обезпечени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР