От днес започва реконструкцията на ВиК мрежата по ул. Ген.

...
От днес започва реконструкцията на ВиК мрежата по ул. Ген.
Коментари Харесай

И централната софийска ул. `Ген. Паренсов` в ремонт от днес

От през днешния ден стартира реконструкцията на ВиК мрежата по ул. " Ген. Паренсов ", в правата сред ул. " Шести септември " и ул. " Шишман ", заяви Столична община.

Работата на екипите на " Софийска вода " ЕАД би трябвало да завърши до 11 април при подобаващи метеорологични условия. След това в сектора ще стартират работа строителите, които работят по плана за възобновяване на централната градска част. Ще бъде пренареден паважът, ще бъдат направени нови тротоари и ще бъде допълнено озеленяването. Ако няма основна смяна на метеорологичните условия, ремонтът би трябвало да завърши до 30 май.

От 12 февруари тече реконструкцията на перпендикулярната на " Ген. Паренсов " ул. „ Цар Шишман “, в сектора от „ Граф Игнатиев “ до „ Ген. Паренсов “. Там се вършат нови тротоари, като ширината на този от страната на постройките ще бъде удвоена, ще бъдат актуализирани настилките, осветлението и озеленяването. По проект реконструкцията би трябвало да завърши в последния февруарски ден. Вторият стадий от работата ще е от страната на църквата „ Св. Седмочисленици “. Очаква се работата да продължи към 50 дни, само че ще се постанова прекъсването ѝ при утежняване на метеорологичните условия.

Продължава и работата по ул. " Граф Игнатиев ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР