От днес започва раздаването на пенсиите в пощенските клонове в

...
От днес започва раздаването на пенсиите в пощенските клонове в
Коментари Харесай

Община Костинброд осигури маски за пенсионерите при получаване на пенсиите

От през днешния ден стартира раздаването на пенсиите в пощенските клонове в община Костинброд. Създадена е организация за стерилизация и пропускателен режим. Община Костинброд, посредством чиновници от обществените центрове към общината, дава маски на всеки пенсионер , пристигнал в клоновете на “Български пощи ” да получи своята пенсия.

Обсъдени са ограниченията за сигурност, които ще бъдат подхванати в дните за приемане на пенсии от 7 април до 23 април. Охраната на всички пунктове ще следи по какъв брой индивида влизат в салоните и дали съблюдават нужната отдалеченост.
Над 2000 маски за многократна приложимост е планувала да раздаде общинската администрация-Костинброд на пенсионерите, които ще посетят пунктовете с тази цел.

А от на следващия ден, 08.04.2020г., стартира раздаването на пенсиите по домовете на трудноподвижни възрастни хора . Доставката на пенсията ще се прави от пощенски чиновник.

Призоваваме всички поданици на община Костинброд да поставят защитна маска на лицето си, с цел да ги защищити от капкови инфекции. Вирусът COVID-19 най-често прониква в тялото през устата, носа или очите, само че най-важна си остава ролята на ръцете. Затова маската служи с изключение на за възпирането на вируса, само че е и един тип бариера, която ни пази от личните ни ръце. Защото е от голямо значение да се заобикаля докосването на устата и на носа. Същото важи и за очите.
Носете маски! Те понижават вероятността да cе болестите!
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 7 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР