От днес започва да тече последният срок, в който България

...
От днес започва да тече последният срок, в който България
Коментари Харесай

Костадинов: Започва да тече последният срок, в който България може да се отласне от дъното

От през днешния ден стартира да тече последният период, в който България може да се отласне от дъното . Въпреки че политическата класа я докара до това състояние, разпъната от Великите сили просто не може да си поеме мирис. Днес народът ни заслужава нови и откровени водачи, извънредно е време  политиката да се води от почтени мъже. Това съобщи ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов с встъпителното си слово в Народното събрание.

Той подсети думите на Радой Ралин : " Беше време турско, пристигна време мижитурско " и съобщи, България " няма потребност от страхливи и продажни управници, а които пазят българските национални ползи. "

" Когато създавахме тази организация без съмнение взех решение да я кръстя по този начин, тъй като в тази една дума се събира всичко, от което земята и народът има потребност. Земя, в който кукловоди на дългогодишно национално изменничество продават за жълти стотинки. Земя, в който все по-малко се раждат хора, с вносни цени и полезности, които се замаскират към " модерност ". Но земя и с хора, които желаят заслужен живот и бъдеще . Търсих и открих такива хора - непримирими, тук са 12, само че с нас на открито са още стотици хиляди и ще стават още повече ", уточни Костадинов.

" Не може постоянно да се краде, лъже и изнудва, да се минава сред капките на историята, тъй като ни писна да сме лъгани, крадени и унижавани. Българите, които поддържаха " Възраждане ", към този момент не се опасяват. Притиснат до стената, човек има два избори - да се помири или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме и по тази причина сме тук. Не желаеме да сме повече васална територия и да нямаме лична позиция. Ще желаеме премахването на пробни ваксини с пробни вещества. Ще се борим против този съвременен фашизъм, ще работим за довършването на АЕЦ " Белене ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР