От днес започна модернизацията на жп гара Казичене. Това е

...
От днес започна модернизацията на жп гара Казичене. Това е
Коментари Харесай

Започна модернизацията на жп гара Казичене

От през днешния ден стартира модернизацията на жп гара Казичене. Това е третата основна софийска гара, част от плана " Реконструкция на гарови комплекси Подуяне, Искър и Казичене ", който се финансира със средства от Оперативна стратегия " Транспорт и транспортна инфраструктура " 2014-2020 година Това оповестиха от Национална компания " Железопътна инфраструктура ".

Генералният шеф на Национална компания " Железопътна инфраструктура " съобщи, че жп гара Казичене е ситуирана на железопътната линия София- Пловдив, която е една от най-натоварените в страната.

Инж. Папукчийски уточни, че в обсега плана включва цялостна реорганизация на инфраструктурата и помощните софтуерни здания и уреди посредством внедряване на нови енергоефективни и високотехнологични съвременни съоръжения - за отопление, климатизация, осветяване, информация и други.

" След реконструкцията гаров комплекс Казичене ще обезпечава удобна, безвредна и налична среда за пасажерите и личния състав, отговаряща на всички модерни и европейски условия ", сподели в умозаключение генералният шеф.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР