От днес юношата на Барселона Жорди Гомес вече не е

...
От днес юношата на Барселона Жорди Гомес вече не е
Коментари Харесай

Жорди Гомес си тръгна щастлив от Левски

 От Левски: Нямаме отговорности към Христо Стоичков
От през днешния ден юношата на Барселона Жорди Гомес към този момент не е футболист на Левски. Испанският халф реши да одобри ново предизвикателство в своята професионална кариера, потвърдиха от клуба след прехвърлянето му в кипърския гранд Омония Никозия.

" Тръгвам си, благополучен съм и съм подготвен за ново предизвикателство. Времето ми в Левски беше в действителност хубаво, любувах се. Това е популярен тим с велики почитатели и искам на клуба всичко най-хубаво в бъдеще ", сподели той в изявление за формалния уеб страница на Левски.

" Имаше хубави моменти и не толкоз доста неприятни. Повечето бяха положителни. Благодаря на съотборниците ми, на президента, на треньорите - Делио и Славиша. Надявам се да се забележим още веднъж ", добави испанецът.

Спряганият за заместител на Гомес в Левски капитан на Берое Мартин Райнов пък отхвърли да премине в Левски. Това оповестява формалната страница на Берое. Националът на България е предпочел да остане в Стара Загора. Както е известно, " сините " бяха сигурни, че са договорили халфа, който промени своето решение и остава в отбора на Александър Томаш.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР