От днес влиза в сила допълнително споразумение между Европейския съюз

...
От днес влиза в сила допълнително споразумение между Европейския съюз
Коментари Харесай

Украйна увеличава износа на пилешко месо за страните от ЕС


От през днешния ден влиза в действие в допълнение съглашение сред Европейския съюз и Украйна за квотите за импорт на украинско птиче месо, оповестява БНР. С него се усилва квотата до 68 400 тона годишно, излиза наяве от текста, оповестен в формалния вестник на Европейския съюз.

От 2016 година, когато влиза в действие съглашението за асоцииране, Украйна внася по-малко от 50 000 тона пилешко месо в Европейски Съюз, напомня в изчерпателен материал от юни „ Дойче веле “.

Само за две години обаче размерът на вноса се разраства до 123 000 тона, което кара ЕС  да премине към договарянето на квоти, добавя медията в материал, в който се споделя по какъв начин украински олигарх е създал бизнес модел, съгласно който част от вносните артикули съумяват да бъдат облепени с етикет, създадено в Европейски Съюз.

Междувременно Световната банка поддържа вложенията в земеделие в Украйна и през август бе подписано съглашение за 200 милиона $. Заемът обаче е обвързван с нововъведенията в обработваемата земя.

Може би най-яркият образец за нововъведения в земеделието на украинския бизнес обаче идва от марка слънчеви очила, направени от наслойка за кафе.

Главният изпълнителен шеф на компанията производител Максим Хардиленко е опитал с разнообразни билки като мента, магданоз и кардамон преди да открие верния натурален материал за предотвратяване на зрението от слънчевите лъчи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР