От днес Велико Търново обявява грипна епидемия. Учебните занятия в

...
От днес Велико Търново обявява грипна епидемия. Учебните занятия в
Коментари Харесай

Велико Търново също обявява грипна епидемия

От през днешния ден Велико Търново афишира грипна зараза. Учебните занятия в учебните заведения в региона се преустановяват за интервала от 28 януари до 4 февруари в това число.

До второ разпореждане се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.

В област Добрич грипната зараза продължава с разпоредените противоепидемични ограничения. Обявява се и грипна почивка за интервала от 28 до 29 януари в това число.

Днес стана ясно, че още шест области в страната са изумени от грипа.От през днешния ден грипна зараза се афишира и на територията на област Разград. Там образователните занятия се преустановяват за интервала от 28 до 30 януари. От на следващия ден във почивка излизат и учениците от Русе.

От понеделник София-град и областите Благоевград, Кюстендил и Плевен също афишират грипна зараза.

Междувременно стана ясно, че грипната зараза в областите Перник и Силистра се анулира.

Към момента грипна зараза е оповестена и на територията на следните области: Бургас, Варна, Видин, Добрич, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Сливен, Смолян, Софийска област, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, както и на територията на община Луковит. Днес общо 1039 учебни заведения са в грипна почивка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР