От днес вече ще може да си купите билети на

...
От днес вече ще може да си купите билети на
Коментари Харесай

Билетите за 24-тия София Филм Фест са в продажба от днес!

От през днешния ден към този момент ще може да си купите билети на касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната стратегия.
Предварителните продажби започват на касите в Дома на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia и кино „ Влайкова “.
Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в Кино „ Люмиер Лидл ”, кино „ Одеон ”, Френския институт – кино „ Славейков ” и Културен център на СУ „ Св. Климент Охридски ”.
Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да извършите на касите в Билетен център на НДК от 2 март и касата на Дома на киното от през днешния ден.
Касите на Euro Cinema и Културен център „ G8 ” започват от 2 март.
В ОКИ Дом на културата „ Искър ”, Къща-музей „ Андрей Николов “ и City Stage билети ще се продават единствено на място и преди началото на първите прожекции.
Онлайн продажби от през днешния ден на siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино „ Люмиер Лидл ”, Дом на киното, кино „ Одеон ”, Френски институт – кино „ Славейков ” и Културен център на СУ „ Св. Климент Охридски ”.
Очаквайте от през днешния ден и билет за кино - на местата, на които пазарувате, в магазини за дарове, книжарници, питейни заведения и още доста местоположения на всички места към Вас!
София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си основаване. Основната цена на билета за кино е 9 лв., като има понижение за студенти, възпитаници, пенсионери и хора в неравностойно състояние. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лв.. Допълнителни понижения има за закупуване на количества билети в избрани кина. А със специфичните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории фенове.
Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на уеб страницата www.siff.bg.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР