От ДНЕС вече ще може да си купите билети на

...
От ДНЕС вече ще може да си купите билети на
Коментари Харесай

Билетите за 23-тия София Филм Фест вече са в продажба

От ДНЕС към този момент ще може да си купите билети на касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната стратегия.
Предварителните продажби започват в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall,
Касите на Euro Cinema и Културен център „ G8” започват от 1 март.
Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино „ Люмиер”, кино „ Одеон”, Френския институт – кино „ Славейков” и Културен център на СУ „ Св. Климент Охридски” билети ще се продават преди началото на първите прожекции.
Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да извършите на касите в Билетен център на НДК и касата на Дома на киното.
В кино „ Влайкова “ и ОКИ Дом на културата „ Искър” билети ще се продават единствено на място и преди началото на първите прожекции.
Онлайн продажби siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино „ Люмиер”, Дом на киното, кино „ Одеон”, Френски институт – кино „ Славейков”, Културен център на СУ „ Св. Климент Охридски”.
ОЧАКВАЙТЕ от 1 март и Б И Л Е Т за К И Н О - на местата, на които пазарувате, в магазини за дарове, книжарници, питейни заведения и още доста местоположения НАВСЯКЪДЕ към Вас!
София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си основаване. Основната цена на билета за кино е 9 лв., като има понижение за студенти, възпитаници, пенсионери и хора в неравностойно състояние. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лв.. Допълнителни понижения има за закупуване на количества билети в избрани кина. А със специфичните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории фенове.
Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на уеб страницата www.siff.bg.
Днес е началото и на фестивалните прожекции в Дома на киното. Стартът дава премиерата на кино лентата за писателя Георги Марков „ Чувство за нетърпимост “ на режисьорката Боя Харизанова. Прожекцията, с начален час 18.30, се посвещава на 90-годишнината от рождението на създателя.
ОЧАКВАМЕ Ви на #КИНО!
#23SofiaIFF
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР