“От днес вече не съм служител на КТ Подкрепа. По

...
“От днес вече не съм служител на КТ Подкрепа. По
Коментари Харесай

Ваня Григорова вече не е служител на КТ “Подкрепа” frognews.bg

“От през днешния ден към този момент не съм чиновник на КТ " Подкрепа ". По самодейност на президента й Димитър Манолов ние се разделяме, което не значи, че аз се деля със синдикализма, тъй като това не е специалност, а идея и предопределение, само че това не значи, че не съм синдикалист. Досега бях чиновник на КТ " Подкрепа ", в този момент съм единствено член ”, съобщи Григорова.

По думите й Димитър Манолов е знаел за всеки неин ход, а политически оферти са били отправяни към Григорова и през него. 

 

Преди два дни Манолов съобщи, че поради кметската кандидатура на Григорова (която бе издигната за кандидат-кмет на София от левите обединения, бел. ред.) тя не може да бъде чиновник на КТ “Подкрепа ”. 

 

Григорова има поддръжката на БСП-София и “Левицата! ”. Още не е напълно ясно обаче каква е позицията на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

 

“По-скоро одобрявам, че тя поддържа моята кандидатура. Всичко ще стане ясно на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Смятам, че листата за общински съветници е финализирана. Аз съм лидер на тази листа и в нея има няколко синдикалисти ", сподели още Ваня Григорова.

 

Тя още веднъж повтори тезата си, че бюджетът на София е " меко казано " противообществен.

 

“Винаги в основата на проблемите е бюджетът - неговата конструкция, до какъв брой се отделят задоволително средства за обществени услуги - детски градини и ясли, приюти ”, добави Григорова.

 

Тя счита, че бюджетът на София би трябвало да се реформира по този начин, че да дава отговор на потребностите на софиянци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР