От днес в София се очаква да се образува нова

...
От днес в София се очаква да се образува нова
Коментари Харесай

Ремонт затваря от днес до края на август столичния мост "Чавдар"

От през днешния ден в София се чака да се образува нова запушалка, която да затрудни напредването на водачите. Причината – остарялата част на моста " Чавдар " ще бъде затворена поради ремонт, оповестиха от пресцентъра на столичната община.

Очаква се реновирането на пътната настилка да бъде приключено до 27 август. За задачата мостът се затваря от кварталите " Хаджи Димитър " и " Левски " в посока центъра на София. Движението ще се прави по новата част на оборудването, която беше ремонтирана преди шест години. Така влизането на транспортни средства в двете направления по моста от ул. " Ильо челник " до ул. " Злетово " към този момент е неразрешено.

Вече е построена връзката, по която колите ще се качват на моста. Поставени са и табелите, които демонстрират, че колите, тролеите и рейсовете в посока център ще се движат единствено в едно платно, а не в три, както беше до момента.

Автобусите с номер 78 и 79 и тролейбусите с номер 1, 2 и 4 ще бъдат пренасочвани към новия сектор. Временно се закрива спирката на самия мост " Чавдар ".

Ремонтът на този сектор от моста ще коства на общината 3.7 млн. лева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР