От днес в следобедните часове се ограничава движението от 195-ти км

...
От днес в следобедните часове се
ограничава движението от 195-ти км
Коментари Харесай

От днес се ограничава движението между 195-ти и 202-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас

От през днешния ден в следобедните часове се ограничава придвижването от 195-ти км до 202-ри км на Автомагистрала „ Тракия “ в платното за Бургас заради ремонт на 2-километров сектор от км 198 до км 200 в област Стара Загора. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София, като скоростта на движение ще е до 70 км/ч. Необходимо е шофьорите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

​Строителните действия в 2 км права, които ще започват в петък /30 октомври/, са част от поетапния ремонт на 52-километровия сектор от Автомагистрала „ Тракия “ от 156-ти до 208-ми км, който стартира в началото на октомври т. година През следващата седмица се планува да завърши ремонтът на първите 12 км в платното за Бургас сред 156-ти км, след пътен възел „ Белозем “, и 168-ми км, преди пътен възел „ Оризово “. Предвижда се след като приключи ремонтът в платното за Бургас работата да продължи в 12 км участък в платното за София, като трафикът ще минава в ремонтираното трасе.

​Ремонтните действия включват цялостна подмяна на асфалтовата настилка, подобряване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи.
​Ремонтът се извършва от дружеството „ Автомагистрали “, с което Агенция „ Пътна инфраструктура “ има контракт по ЗОП за поддържане на автомагистрала „ Тракия “. Предвижда се дейностите в 2-километровия сектор да приключат до края на ноември т.г.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР