От днес в продажба са пуснати абонаментни и членски карти

...
От днес в продажба са пуснати абонаментни и членски карти
Коментари Харесай

Арда пуска в продажба абонаментни и членски карти

От през днешния ден в продажба са пуснати абонаментни и членски карти " Аз обичам Арда " за домакинските срещи от efbet Лига и Купата на България за сезон 2022/2023.

" Всеки, който желае да резервира своето място на стадиона, може да го направи като прегледа свободните места. Картите може да закупите от през днешния ден от " АРЕНА АРДА " или да се обадите за повече детайлности на тел.0893 414032 .

ЦЕНИ НА КАРТИ:

СЕКТОР " А " ЛОЖА - 350лв

СЕКТОР " А " и " В " - 160лв

ВИП - 2000лв (включено парко място и кетеринг)
 Пламен Крачунов: Похвално е, че Арда залага на български футболисти
Пламен Крачунов: Похвално е, че Арда залага на български футболисти

" Имаме доста положителни играчи за нашите стандарти "

Всеки закупил втора или трета карта за член от семейството(майка, татко, наследник, дъщеря), получава 20% отстъпка за бранша, от който е закупил първата карта.

Досегашните картодържатели могат да запазят своето остаряло място най-късно до 8 юли, след което то ще бъде пуснато в свободна продажба.

ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ " АЗ ОБИЧАМ АРДА " също ще бъдат пуснати от през днешния ден на АРЕНА АРДА или може да се обадите на тел. 0893414032

ЦЕНИ НА КАРТИ " АЗ ОБИЧАМ АРДА "

ЗЛАТНА - 500лв

СРЕБЪРНА - 300лв

Всеки закупил ЗЛАТНА КАРТА получава абонаментна карта за Сектор " А " ложа, лимитиран комплект дарове с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и опция за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше предпочитание, както и 10% отстъпка при закупуването на почитател продукти.

Всеки закупил СРЕБЪРНА КАРТА получава абонаментна карта за бранш А или В, лимитиран комплект дарове с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА , както и опция за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше предпочитание, както и 10% отстъпка при закупуването на почитател продукти.
 Арда показа тима за новия сезон с ударна победа
Арда показа тима за новия сезон с ударна победа

Това стана преди контролата с Родопа (Смолян), в която кърджалии победиха със 7:0

Подаръчният комплект " АЗ ОБИЧАМ АРДА ", няма да бъде пускан в продажба, единствено притежателите на карти " АЗ ОБИЧАМ АРДА ", ще имат този лимитиран подарък ", оповестяват от клуба.
 Снимка 579875
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР