От днес в Благоевград се въвежда нова иновационна система за

...
От днес в Благоевград се въвежда нова иновационна система за
Коментари Харесай

За първи път в Благоевград! Иновация в паркирането! С нова система повишават контрола! Стюарди със смартфони дебнат на всяка улица

От през днешния ден в Благоевград се вкарва нова иновационна система за надзор на паркирането, с която ще се реализира наблюдаване на процеса на всяка улица, включена в синята зона. Целта е да се вкара ред в хаоса в паркирането, който основава съществени проблеми в регионалния град. От през днешния ден стюарди " въоръжени " със смарт телефони ще обикалят всички улици, ще сканират номерата на погрешно паркиралите коли и ще се изпращат в особено създадена система, посредством която ще се уведомяват чиновниците със скобите.

От идващия месец заплащането ще става със SMS и особено приложение. Този месец на 4 места в града има пунктове, откъдето могат да се купят талончета за паркиране. Подобна организация се прави за първи път в Благовеград, споделиха от "Паркинги и гаражи ", откъдето са безапелационни, че новата система ще докара до засилен надзор иред при паркиранетопо улиците на Благоевград.

Пл Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР