От днес услугата е достъпна за всички потребители в БългарияВ

...
От днес услугата е достъпна за всички потребители в БългарияВ
Коментари Харесай

YouTube Music зарадва феновете у нас

От през днешния ден услугата е налична за всички консуматори в България

В YouTube Music почитателите могат да слушат, да търсят музика и да гледат видео клипове (източник: YouTube Music)

Стрийминг услугата YouTube Music от през днешния ден е налична и за потребителите в България в два разновидността: безвъзмездна версия, подкрепяна от реклами, и платена Premium версия с месечен абонамент, оповестиха от Гугъл.

Докато порталът YouTube е предопределен за гледане на музикални и видео клипове – което значи, че почитателите би трябвало непрестанно да превключват сред разнообразни музикални приложения и YouTube – стрийминг услугата YouTube Music съчетава на едно място цялото наличие и всички способи за музикално преживяване – потребителите могат да слушат, да търсят музика и да гледат видео клипове.

В съпоставяне с безплатната версия (YouTube Music), премиум версията YouTube Music Premium дава опция за слушане на музика във фонов режим, за евакуиране на музика и гледане без реклами. Музикалните почитатели у нас могат да се възползват от един месец безвъзмезден достъп, а след приключване на този интервал услугата коства 8,99 лева на месец.

YouTube Music съчетава на едно място цялото наличие и всички способи за музикално преживяване (източник: YouTube Music)

Гугъл акцентира шест преимущества на YouTube Music:

1. Музиката на едно място: освен музикалните клипове, само че и формалните албуми, сингълите, ремиксите, концертите, както и бутиковата музика от YouTube.

2. Персонализирани оферти. Началният екран се приспособява динамично, с цел да ви предложи най-хубавото, като се съобрази с това, което сте слушали преди, къде се намирате сега и какво вършиме.

3. Хиляди плейлисти от всеки род, за всяко въодушевление и за всяка активност. Това значи, че без значение каква музика харесвате, къде се намирате, какво вършиме или в какво въодушевление сте, елементарно можете да намерите точния плейлист за този миг.

4. Интелигентно търсене – YouTube Music ще откри песента, даже и да не си спомняте по какъв начин се споделя. Можете също да търсите по елементи от текстове на песни, даже и в случай че ги въведете сбъркани. Потърсете даже детайли, които си спомняте от видеото, да вземем за пример „ рап флейта “ и ще намерите това, което търсите.

5. Най-актуалните музикални клипове. YouTube Music има секция „ Актуална музика “ с най-новите музикални заглавия от последните няколко дни.

6. Нямате интернет? Никакъв проблем. Предплатеният YouTube Music Premium, наред с неналичието на реклами, ви дава опция да изтегляте обичаната си музика, с цел да я слушате офлайн. Освен това можете да слушате музика във фонов режим – музиката продължава да звучи, до момента в който употребявате други приложения или при заключен екран. В случай че забравите, Offline Mixtape автоматизирано изтегля песните, които харесвате.

Даунлоуд: YouTube Music за Android; YouTube за iOS

Абонатите на Гугъл Play Music автоматизирано ще получат достъп до YouTube Music Premium. Гугъл Play Music не се трансформира – потребителите резервират достъп до цялата си закупена и качена музика, както и до определените си плейлисти.

Освен до YouTube Music, от през днешния ден българските консуматори имат достъп и до YouTube Premium – премиум версия на цялата YouTube платформа. Абонатите на тази услуга ще се възползват от преимуществата на Music Premium, както и от неналичието на реклами, опция за фонов режим и изтегляния, само че за всички видеа в YouTube.

Освен това YouTube Premium включва достъп до наличието на YouTube Originals – филми, шоу-програми и цели сериали като Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City и други YouTube Premium е безвъзмезден за интервал от един месец, против 10.99 лева на месец по-късно или 16,99 лева на месец със „ Семеен проект “.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР