От днес светът е футбол - официалното откриване на Световното

...
От днес светът е футбол - официалното откриване на Световното
Коментари Харесай

Старт на Световното с „Новините от Мондиала”

От през днешния ден светът е футбол - формалното разкриване на Световното състезание в Русия към този момент стартира. Не пропускайте да наблюдавате най-интересното от церемонията, както и преглед на първия мач в програмата сред домакина и Саудитска Арабия в новото предаване „ Новините от Мондиала “ – в 23.00 ч. по DIEMA SPORT.

Започва международното състезание по футбол (СНИМКИ)

Тази вечер в предаването феновете ще могат схванат настояща информация за първия ден от Мондиал 2018, а експертни мнения за дуела ще дадат някогашните национали на България - Христо Янев, Красимир Чомаков и Велизар Димитров. В „ Новините от Мондиала “ ще има мнения от почитатели, както и още доста забавни рубрики.

Точно в 23.00 ч. водещите Петър Виденов, Борислав Борисов, Илия Атанасов и Димитър Танев ще срещат почитателите на футбола с настояща и любопитна информация за най-значимото събитие в света на футбола. В края на предаването пък ще разберем забавна информация и прогнози за идните срещи на следващия ден: Египет – Уругвай, Мароко – Иран и Испания – Португалия.

Гледайте всяка вечер по DIEMA SPORT „ Новините от Мондиала “ с обзор на най-интересното от Световното състезание по футбол в Русия.
СПОРТ Следи с Gong.bg: Русия заби и втори гол Match Day 01 Как стартираха Левски и ЦСКА?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР