От днес столичен ресторант ще предлага храна на бездомните хора.

...
От днес столичен ресторант ще предлага храна на бездомните хора.
Коментари Харесай

Ресторант ще предлага безплатна храна на бездомните

От през днешния ден столичен ресторант ще предлага храна на бездомните хора. Инициативата ще продължи до 31 март следващата година. Хората ще могат да посещават мястото на адрес ул. " Владайска " 29 всеки работен ден сред 17:00 и 18:00 часа през зимните месеци.

Днес към 30 души, които нямат дом, получиха безвъзмездна харана.

" Винаги съм се чудил какво вършат тези хора, по какъв начин се оправят на улицата. Някои мислят за бездомните кучета и котки, само че никой не мисли за хората ", показа пред Bulgaria ON AIR притежателят на заведението Мартин Мартинов.

Той изясни, че менюто в ресторанта всеки ден ще бъде разнообразно, както и че доста доброволци са се записали да оказват помощ с приготвянето на храната, а заведението има и към 12 донори, които го доставят с артикули.

Кампанията не приема пари, само че всеки може да помогне с артикули и консумативи, защото храната се дава пакетирана. Собственикът на заведението разясни, че е значимо, като забележим безприютен, да му кажем адреса, където може да получи вечеря.

Заведението ще раздава храна и на Бъдни вечер, а на рождения му ден, който е на 10 ноември, ще се одобряват не дарове, а артикули.

Собственикът беше безапелационен, че акцията е единствено за хора без дом, а не за небогати и заболели, и прикани всеки, който има опция да помогне на нуждаещите се.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР