От днес столичани ще могат да използват безплатното мобилно приложение

...
От днес столичани ще могат да използват безплатното мобилно приложение
Коментари Харесай

Столична община пусна мобилно приложение за подаване на сигнали

От през днешния ден столичани ще могат да употребяват безплатното мобилно приложение на платформата на Столична община за подаване на сигнали.

Приложението „ Call Sofiа – Контактен център на Столична община “ е налично за потребителите на Android и iOS устройства през Гугъл play и App Store. Достъпно е и посредством профилите в Гугъл, Фейсбук или посредством еднократна регистрация в него.

Гражданите могат да изпращат сигнали от неспешен темперамент за отклонения в градската среда по видове, като поради ситуацията в страната е осъществена и специфична секция ”COVID-19” за подаване на сигнали за нарушавания на въведените противоепидемични ограничения за територията на общината.

В мобилната версия на Контактния център е добавена и функционалност за подаване на заявки за доброволческа активност в битката с COVID-19, която е дейна през Desktop приложението.

Контактният център на Столична община, който беше основан в края на 2014 година, е платформа, която предлага на потребителите си опция за подаване на сигнали от неспешен темперамент. Работи непрестанно 24/7, като с изключение на посредством електронно подаване, потребителите могат да се обаждат и алармират за нередности на нашите оператори на тел. 0700 17 310

От основаването на платформата досега, посредством нея са подадени 197 829 сигнала.

Подавайки сигнал през платформата, всеки жител получава формален регистрационен номер и може да наблюдава процесите по отработването му, както и съответните отговори за осъщественото от общината.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР