От днес стартира традиционният общински конкурс Да украсим Бургас. Можете

...
От днес стартира традиционният общински конкурс Да украсим Бургас. Можете
Коментари Харесай

Започва общинският конкурс Да украсим Бургас

От през днешния ден започва обичайният общински конкурс " Да украсим Бургас ". Можете да участвате в него, като изпратите фотоси на атрактивна и впечатляваща коледна декорация на външни фасади на офиси, магазини, блокове и публични здания.
Конкурсът се провежда за 11 път от Община Бургас в навечерието на коледните празници. Крайният период за присъединяване е 15 декември /петък/.
Ваучери за посещаване на остров Света Анастасия и археологически комплекс " Акве Калиде " през новата 2018 година са част от премиите, които чакат финалистите в състезанието " Да украсим Бургас ".
За класираните на призови места ще има и ръчно направени сувенири от Общинско дружество " Морски знаци ", както и новият първокласен календар на Община Бургас за 2018-та.
Целта на състезанието е да насърчи инициативността на всеки бургазлия, който персонално способства за общото въодушевление по празниците.
В " Да украсим Бургас " могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, просветителни заведения и други Участието е елементарно и включва единствено две стъпки - би трябвало да извършите фотоси на украсеното място и да изпратите фрагментите на е-мейл: [email protected].
Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и прецизен адрес. Предложенията чакаме до 15-ти декември /петък/.
След събиране на всички оферти в избрания период, комисия ще прегледа, оцени и класира най-хубавите коледни украси в града. Наградите, несъмнено, няма да закъснеят. Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа създадем Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всеки път!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР