От днес стартира работа по втория етап на ул. „Граф

...
От днес стартира работа по втория етап на ул. „Граф
Коментари Харесай

Големи промени чакат столичани

От през днешния ден започва работа по втория стадий на ул. „ Граф Игнатиев “, оповестиха на формалната си страница във Фейсбук от направление " Транспорт и транспортни връзки " в Столична община.
През това време ще бъде ремонтиран секторът от бул. „ Васил Левски “ към бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “, като се стартира с ремонт на релсовия път.
В посочения сектор ще бъде затворено пътното платно за автомобилно придвижване, като се изключи кръстовището при ул. „ Любен Каравелов “.

По време на първия стадий на ремонтите по бул. „ Граф Игнатиев “ бяха осъществени всички демонтажни работи, Софийска вода подмени сградните отклонения в сектора от ул. „ Алабин “ към „ Гарибалди “, а Топлофикация приключи подмяната на всички съоръжения.
Работата в сектора продължава по релсовата структура с слагането на релсите, като се чака дейностите да приключат до края на седмицата.
От през днешния ден ще бъде ограничен и бул. " Васил Левски " заради осъществяване на строителни действия за създаване третия лъч на метрото.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР