От днес стартира продажбата на билети за мача на Ботев

...
От днес стартира продажбата на билети за мача на Ботев
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за пловдивското дерби

От през днешния ден започва продажбата на билети за мача на Ботев (Пловдив) с Локомотив (Пловдив). Дербито е в неделя от 18:45 ч. на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Това оповестиха от управата а " жълто-черния " клуб, който е хазаин на футболната среща. Феновете на " канарчетата ", закупили във вторник виртуални билети (67 броя), ще получат със същите билети достъп до мача с Локомотив.

Поради наложителните ограничаващи ограничения, за мача с " черно-белите " ще се продава 50% от потенциала на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Билетите към този момент са налични в системата на eventim, както и във почитател магазина на клубната база.

Цените на пропуските са както следва:
Централна естрада - 10 лв.
Трибуна Юг - 8 лв.
Сектор Гости - 8 лв.

В деня на мача, до 16:45ч., билетите ще бъдат налични в клубния почитател магазин. От 16:45ч. до началото на срещата пропуските ще се продават на касата на " Футболен комплекс Ботев 1912 " В делничните дни магазинът на клубната база е с работно време от 9:00ч. до 20:00ч. В събота почитател магазинът ще е с работно време от 10:00 до 14:00ч., а в деня на мача с Локомотив ще отвори порти в 11:00ч. Билетите за почитателите на Локомотив ще бъдат предоставени на " черно-белия " клуб, като се отпускат 225 пропуща за последователите на " смърфовете ".
efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Ботев (Пловдив) 18:45предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР