От днес софиянци могат да използват безплатно мобилно приложение за

...
От днес софиянци могат да използват безплатно мобилно приложение за
Коментари Харесай

Столичани могат да подават сигнали с безплатно мобилно приложение

От през днешния ден софиянци могат да употребяват гратис мобилно приложение за подаване на сигнали. То е към Контактния център на Столичната община call.sofia.bg

Приложението е налично за потребителите на Android и iOS устройства през Гугъл play и App Store посредством профилите в Гугъл, Фейсбук или посредством еднократна регистрация в него.

Столичани могат да изпращат към Столичната община неспешни сигнали за отклонения в градската среда по видове, като е въведена и специфична секция " COVID-19 " за подаване на сигнали за нарушавания на противоепидемичните ограничения в общината.

В мобилната версия на Контактния център е добавена и функционалност за подаване на заявки за доброволческа активност в битката с ковид , която е дейна през Desktop приложението на Контактния център.

Контактният център на Столичната община, основан през 2014 година, е платформа за подаване на сигнали от неспешен темперамент. Работи непрекъснато, като с изключение на посредством електронно подаване, потребителите могат да се обаждат и алармират за нередности на тел. 0700 17 310

От основаването на платформата досега посредством нея са подадени 197 829 сигнала.

Подавайки сигнал през платформата, всеки жител получава формален регистрационен номер и може да наблюдава процесите по отработването му, както и съответните отговори за осъщественото от общината. Платформата е интегрирана с административно-информационната система на общината и сигналите се насочват към структурите, виновни за съответния проблем, за който се алармира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР